Assalamualaikum u ols, da singgah, sudila follow ye, i will follow u back..lau yang xsuka tu xpayah la nk ckp bukan2 kt cni, boleh je terus tekan butang pangkah tu,mekaceh ^_^

my cayunks!! =)

Rahsia boboy di sebalik Warna-warna kegemaran mereka.

Assalamualaikum cumer!!!!

tgah cik bery duk golek2 atas katel sambel mnunggu mata ni lelap,
cik bery pom belek2 laa buku setebal 319 pages xmasok kulit muka depan ngan belakang,
gaya macam rajin lak ea,hehe..xde maknenyer!!
cik bery juz tetibe gatal tangan and belek2 buku nih,
belek ounye belek, ternampak lak dekat page 142 pasal menyingkap rahsia dan perangai lelaki melalui warna kegemaran mereka, huhu..macam menarik,
ok, cik bery baca and oooooowww,
hehe, nk tau jgak ea??
ya ya, cik bery nk berkongsi la nih, yokk, tgok same2:

ungu
suka memburu kejayaan
positive thinker
kadang ada sikap mementingkan diri sendiri
p/s: lau da tau die mcm tuh, kite xpyah la ase berkecil hati sgt, understand him.

biru tua
rajin
dedikasi
p/s: korang akan rasa sedikit terabai dgn sikap dia. tp,jgn isau juz giv him support coz itulah titik kejayaan bg dia.

merah
berani
bersemangat
xpernah rasa dirinya adalah gagal
p/s: ego tinggi. so, hati2 k

Hijau
tenang
x banyak kerenah
cemburu
romantik
baik hati
p/s: sgt syg pada pasangan, perasaan cemburu dia, korang sabar je la k

oren
komited
bertanggungjawab
p/s: korang ulas la sendiri,hehe

kuning
ceria
baik sangka
xsuka perbalahan
p/s: ceria la hidup korang, n korang je la yg menang,huhu

hitam
protokol
emosional
sensitif
p/s: korang yg kne pandai control lau dpt yg macam nih, jgn korang same2 emo plak.

putih
amanah
xsuka menyakitkan hati orang
boleh diharap
penyayang
p/s: aman la hidup

coklat
matang
bertanggungjawab
p/s: korang akan selalu ada di fikiran dia

pink
bersyahwat tinggi
p/s: dalam buku ni pesan hati-hati, sebab lelaki yg macam nih selalunya akn tgok perempuan dengan beberapa pasang mata!!

ok,sudaaaa..tu la yg cik bery dapat untuk malam nih. Tajuk buku yg cik bery baca ni adalah satu buku berbentuk motivasi khas unttuk wanita "Membina Peribadi Anggun". so, boleh la jgak baca buat isi masa yang terluang.hehe..Kalau ada cik abg cik abg kt lua sane yg baca entry ni and xpuas hati, i'm sory, i juz share wat i'm read..huhu..betol ke tidak, diri kita tau kn??

by da way.
thanks yaw coz melompat n cinggah cni,
ada masa tterluang jgn lupew cinggah lagi,huhu
tata








cik beRy caYunK koRang keTat-keTat !! suke?? like laa, ^_^

5 juta ckp cik bery tomey!:

scrumhalf said...

biru.. tp x tua.. ^^

Faten Bery said...

@scrumhalf
biru xtua?? masih muda la lau cmtuh,hehehe

muhammad amin aris said...

saya unggu dan hijau...aha.... :P

FaFa said...

nak yang warne kuning la. haha :)

Faten Bery said...

@muhammad amin aris : wow!! means u ni kadang2 sies n kdg leh tenang la ni ek, untunglaa,haha
@FaFa : hehe,nk yg kuning? bole. bole..suh la bf FaFa minat kuning,huhu

Post a Comment

cakap je, jgn maloow2, hehe ^_^