Assalamualaikum u ols, da singgah, sudila follow ye, i will follow u back..lau yang xsuka tu xpayah la nk ckp bukan2 kt cni, boleh je terus tekan butang pangkah tu,mekaceh ^_^

my cayunks!! =)

awak, kenapa sekarang baru awak nak cari saya??

Assalamualaikum AWAK..

awak, dulu kita saling menyayangi
"i love u, u love me"
kita da macam romeo & juliet
awak sekejap pom xnk berenggang dgn saya
saya rasa bahagia sangat masa tu

tapi, da lama lepas tu, kasih awak pd saya dah pudar
awak da xnak hiraukan saya
awak ckp sy bosan
sy mcm budak2
kenapa dulu xcakap macam tu pom
awk ckp awk bnyk krje
tp, lpas tu terus senyap
saya pom da xtau mcm mna keadaan awk

awk, awak engat x kt saya?
saya rindu sgt kt awak
hampir tiap malam saya nangis sebab awk lngsung xnk contact saya
saya ada buat salah ke?
saya mntak maaf
saya sayang sangat dekat awak

saya salu nangis and sedih jep
tapi, xlame lepas tu, sy da ada kawan baru
dia salu teman saya
dan buat saya happy
kitorang da jadi kawan rapat
dia salu ajak saya keluar
tapi, saya tetap sayang awak sorang jep

tapi, kitorang da xbole kawan, da xbole rapat lagi
sebab awek dia da jeles sebab kitorang rapat sangat
da xde orang yg buat saya happy
awak la
awak mana?
kenapa xdatang cari saya
saya rindu dekat awak

hari tu saya lepak dengan kawan-kawan
kawan saya ckp nmpak awak tgah intai saya
tapi saya xcaye
sebab da lama sgt awk xcontact saya
sampai kadang2 saya rasa awak da xde dalam ingatan saya
tapi, saya xlupa
saya sayang awak

saya da graduate
saya da kerja
da 8 tahun berlalu
tiba-tiba awak datang rumah saya
saya terkejut
awak datang bawak ramai orang
macam la rumah saya ni buat kenduri
awak datang dengan muka yang sweet sangat
saya jadi rindu
rupanya awak datang bawak rombongan
awak tau x, ni lah saat yang saya tunggu-tunggu


tapi, sayang nya
saya dah pun jadi isteri orang
dulu saya memang sayang awak
sampai saya xboleh nak terima mana-mana lelaki di hati saya
maafkan saya
mungkin awak akan cakap yg saya mengkhianati cinta kita
tapi, dulu awak pernah larang saya tunggu dan mengharap pada awak
saya dah temui jodoh saya
maafkan saya
sekarang hati saya milik suami saya
saya sayang dia






cik beRy caYunK koRang keTat-keTat !! suke?? like laa, ^_^

8 juta ckp cik bery tomey!:

ruby sarip said...

mak aii,, ade ea lelaki mcm tu kat dunia ni

Faten Bery said...

@ruby sarip hehe..macam2 perangai orang nih cik ruby..

nur athirah said...

arghh , mcm ade kne mngena je ngan hidop sya title entri ney :)

Faten Bery said...

@nur athirah alamak!!..hehe, yeke..

FaFa said...

alah.... kawen ngan org lain.. sedey2 :( heee.... hai cik berry.

Faten Bery said...

@FaFa
hai fafa ^__^

Ekmi Rabat said...

saya ada kawan yang ex dia mcm tue. tak dpt terima kenyataan kot.

Faten Bery said...

@Ekmi Rabat yeke?? so, apa jadi?? dia xkawen dgn orag laen ke?

Post a Comment

cakap je, jgn maloow2, hehe ^_^