Assalamualaikum u ols, da singgah, sudila follow ye, i will follow u back..lau yang xsuka tu xpayah la nk ckp bukan2 kt cni, boleh je terus tekan butang pangkah tu,mekaceh ^_^

my cayunks!! =)

cik bery have been tag =)


Assalamualaikum AND camat pagi!!




cakkkkk!!!!, hehe..tekejot bewok x??? ohoooo, xbewok sgt ea..ok2, x3..hik3
Alamak!! yeke ni ???
hehe, apa??
xde pape, xde pape,huhu
waaaaaa, cik bery sudah di TAG kah..
ok cik Eida, sekarang jgak cik bery akan menyelesaikan misi ini dengan baek ya,
sweet flying kiss for cik Eida yg tomey

Ini Rules nyer:
  1. You must post this rules
  2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new question for the people you tagged to answer.
  4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  5. Go to their page and tell them you have tag HIM/HER
  6. No tag back!
  7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.

ok, now, sebelas perkara tentang cik bery:
  • name penuh Nur Fatenah Binti Makhtar
  • Selamat dilahirkan pada 11 Disember 1991
  • Anak ke-2 daripada 5 orang adik beradik
  • cik bery sangat suka kaler pink dan makan chocolate( ske sgt2 nih)
  • Sangat suka pada budak-budak kecil
  • suka memasak dan buat kek serta biskut (tp,xpandai sgt pom,huhu)
  • suka makan tapi dalam kuantiti yang sedikit dalam satu-satu masa
  • seorang yang ceria dan funny (nk tau kna knal dulu tw)
  • seorang yg babycrying kadang2,hehe
  • sangat suka bergambar!
  • dan not been taken yet, i'm single
done!!! yeay...
next!!
ok, ni soklan dari cik eida utk cik bery:

1. kenapa awak suka berblogging?
  • sebab saya suka menaip, kata2 diluahkan melalui papan kekunci and jumpa kawan2 baru.
2. awak ada secret admirer?
  • emm,ada kot tp rahsia,hehe
3. cita-cita awak?
  • nk jd yg terbaek untuk umi ngan abah and teringin nak ada kedai kek sendiri.
4. kenangan manis yang paling awak suka?
  • surprise birthday party tahun 2010, thanks, xkan pnah sy lupa
5. single or couple or married or engaged?
  • single
6. perkara yang awak suka buat?
  • menari sorang-sorang dalam bilik,hehe
7. perkara yang awak x suka buat?
  • buat orang lain menunggu, ta suke ta suke
8. kalau awak dapat duit satu juta. apa awk akan buat? (halal)
  • nak beli rumah idaman untuk family and ajak kawan2 yang saya sayang pegi soping,huhu
9. kereta kesukaan awak?
  • suzuki swift!!
10. perkara awak nak buat tapi xmampu nk dilaksanakan?
  • nk tunaikan harapan umi utk jd seorang doktor, tp xmampu sebab ank umi ni takot nk msok hospital and fobia dengan darah, sorry T_T
11. dah follow saya?
  • ya! sy da follow kmoo,huhu

fuh~ manyak nyer soklan. da abes jwab!
ni lak soalan dari cik bery, sila lah jawab ya ^_^
  1. Apa yang tengah ada di fikiran kamu ketika ini?
  2. selalu tidur pukul berapa?
  3. perkara apa yang kamu rasa paling comel sekali kat dunia nih
  4. bila kamu tahu ada orang mengata kamu, apa yang kamu akan buat?
  5. kalau kamu ada sukakan seseorang, tapi belom luahkan, apa yg kamu akan buat?
  6. makanan kesukaan kamu?
  7. perkataan apa yg paling sesuai untuk kamu? in one word.
  8. kamu suka fashion apa?
  9. jangkaan umur nak kawen? (rasa2 lah, =p )
  10. apa nama fb kamu?
  11. nak follow cik bery x?
ok, soklan da ciap, pnat menggaru kepala yang xbape nk gatal nih utk menyudahkan soklan yang xsusah sgt pom,huhu
11 selected person yg bertuah utk ditag oleh cik bery,hehe =P:


ok done!!! kje cik bery da ciap..na pegi sambung


tata

cik beRy caYunK koRang keTat-keTat !! suke?? like laa, ^_^

8 juta ckp cik bery tomey!:

Ku Azhar said...

waaaa...main cmne nie? hehehe..mcm mnarik je

k e y r i said...

haha thank you tag :)

Faten Bery said...

@k e y r i

hehe..ye,camer2 =)

Faten Bery said...

@Ku Azhar
hehe .ekowt je araahan tuh..aten pom kne tag jgak..nnti jgn lpew jwab soklan yg aten bg tuh taw..pastu nnti inform me yg ku da jwab, okei ;)

yayqah said...

waah terima kasih tagged. weeeeee *suka* tapi.. apa fungsi benda ni haaa~ :D

Faten Bery said...

@yayqah
most welcome, hehe..fungsi die??ntah la, cik bery pom di tag jgak.. utk merapatkan silaturrahim kowt,huhu..
okei, cik bery ucap selamat brkenalan ^_^

gua_kerek said...

err.. thanks tag me,, tpi xfham la..menda pe actually neyh???

Nur Ayuni said...

nanti ayu wat ye.. :)

Post a Comment

cakap je, jgn maloow2, hehe ^_^