Assalamualaikum u ols, da singgah, sudila follow ye, i will follow u back..lau yang xsuka tu xpayah la nk ckp bukan2 kt cni, boleh je terus tekan butang pangkah tu,mekaceh ^_^

my cayunks!! =)

xapa, saya kan sayangkan awak..

Awak...Saya sayang Awak~

Awak, saya salu sayang awak.
walaupun awak selalu busy bila saya ajak keluar
kita salu xbanyak masa bersama.
tapi, xape, saya xkesah
saya tetap akan tersenyum di hadapan awak
supaya awak sentiasa bersemangat
saya kn sayang awak..

walaupun kadang-kadang awak langsung xhiraukan saya
awak langsung xtanya khabar saya
saya sedih, saya nangis jep sorang-sorang
tapi, xape, saya xkesah
asalkan awak happy dan baik2 jep..
saya kan sayang awak.

tapi, bila saya bangun pagi jep, henfon saya da bunyik..
saya tau tu awak.
walaupun satu sms dari awak
saya da boleh tersenyum lagi..
walaupun lepas tuh, awak senyap jep.
tapi, xape, saya tau awak mesti penat, saya faham.
saya kan sayang awak.

kadang-kadang awak memang xromantik..
awak salu jep lupa tarikh2 penting kita.
awak lupa tarikh bufday saya..
tapi, xape, nnti bila awak da ingat.
mesti awak xkan lupew untuk wish pada saya..
saya maafkan.
saya kan sayang kan awak..

Awak..
saya xkesah la awak macam mana pom..
maybe awak xromantik
awak xcaring all da time.
awak pentingkan benda lain berbanding saya..
xapa..
saya kan sayang kan awak
saya sayang awak seadanya..

cinta itu tidak perlu mengharap, kasih la dengan seikhlas hati ....






cik beRy caYunK koRang keTat-keTat !! suke?? like laa, ^_^

4 juta ckp cik bery tomey!:

izni diyana said...

so sweet , comei je ^^

Faten Bery said...

@izni diyana thanks ^_^

anahwan said...

sweetnya..katun tu pun buat sndri ke?hehe

jum joint sgmen tag ni..ore dh tag fatin dh..join ya nnti..:)..ni linknya...
http://anahwan1008.blogspot.com/2011/11/masa-untuk-membalas-tag.html

Faten Bery said...

@anahwan ha'ah kak, aten lukis sendiri gne paint lam laptop,hehe, sebab tu cam lukisan budak2,huhu

Post a Comment

cakap je, jgn maloow2, hehe ^_^