Assalamualaikum u ols, da singgah, sudila follow ye, i will follow u back..lau yang xsuka tu xpayah la nk ckp bukan2 kt cni, boleh je terus tekan butang pangkah tu,mekaceh ^_^

my cayunks!! =)

Segmen-::Aku dan Zodiak::

Assalamualaikum.........

gadis bery ingin berkongsi....

pasal ap pulak??

Cik bery buat entry ni coz menyambut ajakan dr fierul to join dis segmen. Thanks Fierul!!


Setiap segmen ofcos ad rules dat we need to follow, na tau?? (lompat cini!!)

First, nk story mory psal gadis bery nih.Sapew?? cik bery laa,huhu:
Selain bery, boleh panggil aten jep. Name betol, leh tnye umi kt umah,hahaha
Na tau perangai cik bery, jom knal2, jgn cop sesuke ati ea, NO3! ta baek.
Still a student.
Selamat dilahirkan oleh umi tercinta pd: 11 Disember 1991 (haa, jgn pndang jep tarikh nih, fhm2 la, huhu)
My zodiak: Sagittarius.


Then, nk story mory plak psal terjadi nye belog xbape nk somel nih,ngeh3:
Di create since February 2010, then bersara wt smentara wktu & kembali aktif August 2011 (bukan maen lame cuti MC, hahaha)
Tajuk belog ni bukn cool blog,haha..Tapi, Rahsia Si Gadis Bery..Rahsia yg korang smua boleh baca. So, I called it as My Open Diary.
Cik Bery try buat blog ni mcm astro yg mcm2 ada,huhu..Dalam belog ni, korang boleh jumpa the story of my life, Tips2 yg insyaAllah berguna utk korang, some tutorials, my cute story (lukis sndirik taw,hoho) and ol about myself.
Apa yg Cik Bery hrap, sesapew yg menyinggah or mybe tersinggah ke cni, thanks a lot. Yg da jd followers, Thanks jugak. Hope korang enjoy read apew2 yg ad dlm nih. Walaupun entry xsegempax mne sgt pom,hehe

Umi cik bery pesan, Ramalan psal zodiak jgn sesekali pcaya, dikhuatiri mnjadi khurafat. Tapi, my mom said lg. Tapi, boleh amek as panduan coz, rmalan2 ni dibuat bukn pndai2 diorang jep nk teka2 suka hati tp based on many kajian yg diorang da buat pd orang2 sbelomnyer. So, jz as a guideline. Bukan percaya yg bnda ni akan terjadi, bnde tu pasti terjadi. Totally wrong, ok..

oh,ye..Rasanya cik bery xterlambat kn join segmen nih,hehe


ok lah, tata..(wat mke comel,haha)


cik beRy caYunK koRang keTat-keTat !! suke?? like laa, ^_^

4 juta ckp cik bery tomey!:

fierul said...

thanks join . tapi sy tak dpt komen link entry nie :P

Faten Bery said...

@fierul ea?? nape ek

fierul said...

oke dah dapt .. hepi berday dear .. :)

Ungu Violet said...

hepi belated besday...hepi2 selalu..:)

Post a Comment

cakap je, jgn maloow2, hehe ^_^