Assalamualaikum u ols, da singgah, sudila follow ye, i will follow u back..lau yang xsuka tu xpayah la nk ckp bukan2 kt cni, boleh je terus tekan butang pangkah tu,mekaceh ^_^

my cayunks!! =)

Putih dengan K-Colly?????


Ok, please bace entry nie dari mula smpai the end k.
I'm very sure yg smua org especially kaum hawa kt lua cne hr nie nk sgt kulit cantik, & nk kulit putih melepak kn??
Tp kan, hitam manis pom comey ape, ^_^
Rata-rata girls out there, xkire umo bpe, duk ktne smua nk kulit putih mcm snow white, hehe
& dats why la skrg ni mcm2 produk trhangat dipasaran menjanjikan hasil kulit yg putih menawan mmg byk giler2. smpai kite pm pning nk gne yg mne kn?, huhu
Ada produk yg btol2ok, TAPI!! ad jgak yg ambil kesempatan untuk jual produk tiruan utk keuntungan sendiri. Ish..Ish..Ish. Dunia, Dunia....
Antara produk yg tgh hot skrg:

Aura White

Perla Coffee

K-Colly Sweet 17

So, K-Colly. Kenapakah K-Colly?? Sebenarny sy pengguna K-Colly, hehe..
Kalau lah sy beli K-Colly ni untuk tujuan memutihkan kulit semata-mata..opss, itu salah k..
I choose this product dsebabkan dlm review produk K-Colly ad di "state" kn bhawa K-Colly sesuai utk sesape yg ad pyakit eczema mcm sy, huhu.So, ap lagi. Dengan spantas kilat sy Click->Bayar->Brg Smpai..
hehe
Actually, ap2 produk pom. Kalau baru je consume 2,3 hari tibe2 tadaaa...
Zam Ala Kazammmmmmm

Da putih bebbbb, 

Memang TAK la kannn..Obvious sgt kot MENIPU!!
ok la,..Berbalik pd K-Colly. So, yes! Alhamdulillah dgn sy consume K-Colly ni, eczema sy da pulih & kulit da xkering lagi dah. yeayy!!

eczema ni kdg2 buat tgn sy jd merah n gatal2, bile sy garu, tgn akn jd lg teruk, hukhuk

First, niat sy memang just nk elokkan eczema ni.Tapi, yup! K-Colly mmg membantu jugak utk membaiki tekstur kulit dan meutihkan kulit



TAPI!! consume bukan sebarang consume je tau. Sblom nk consume ap2 produk skali pom cbe la bce doa dulu wei..Mintak keberkatan dgn Allah dlm doa yg kite baca tu. At least bce la Bismillahirrahmanirrahim. InsyaAllah :)

Nota Kaki:

K-Colly: RM125
Perla Coffee: 1 kotak RM56
                     2 kotak RM110

berminat?? sms 0197471868




cik beRy caYunK koRang keTat-keTat !! suke?? like laa, ^_^

10 juta ckp cik bery tomey!:

kate aku said...

mmg jd ek utk ekzema ? nk beli gk la

NufaZa Adib said...

produk ni utk putihkan muka shj atau seluruh badan?

Nor Ariani said...

saya makan perla coffee , boleh ke campur dgn k colly,

Faten Bery said...

@Nor Ariani
boleh dear. xde msalah ;)

Faten Bery said...

@NufaZa Adib bukn utk mke shja, utk sluruh bdan dear, lau ad mslh kulit, ok consume ni, die buat kulit lg moist

Faten Bery said...

@kate aku Alhamdulillah, sy ad eczema. tp lpas consume, eczema kurang,dlu, setiap buln , mst kne eczema, skrg da dkt 6 buln sy consume & eczema xdtg serang kulit sy :)

alyznor said...

Wow best nampak berkesan nk try gak

miamiramokhtar said...

Hye..sy jual kcolly 1 jar Rm100, beli 3 jar ke atas RM95 utk 1 jar, beli borong min 10jar dpt Rm90 utk 1 jar...free postage except for SS..sy juga ambil dropshipping...berminat? Contact me 0178857485

k colly said...

K-Colly Sweet 17 Indonesia
www.kcollysweet17indonesia.com
www.facebook.com/kcollywhiteningskin
Whatsapp 081 396 227700
Bb 7CBED09F

farAdnin F said...

Wow it helps for eczema! Nak tanya, other than reduce dry skin and memutihkan, does it reduce scares for muka and seluruh badan jugak (org eczema ni usually suka scratch kalau gatal kan so ada scares :( ) so relatable this review! Thank you

Post a Comment

cakap je, jgn maloow2, hehe ^_^